Missie

Met het juiste evenwicht tussen Passie en Visie, de ondernemer en zijn team met een hoogstpersoonlijke aanpak succesvol maken. Verbinden van mensen met mensen, van de ondernemer met zijn klant. De consument meer verbinden met de ambacht. En de versspecialist hierin zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden met de juiste producten en diensten.

Visie

Als ervaren specialisten in de foodbranche dragen we graag onze visie uit in een nieuwe vers belevingswereld.  Bijzonder Vers wil graag consument en Ambacht meer met elkaar verbinden. De consument opnieuw laten beleven waar het bij de versondernemer altijd om ging. Terug naar de basis, terug naar hoe het begon. Met passie voor het vak. Met passie voor ambacht.

Het nieuwe nu waarin vroeger een rol speelt.

Wij verbinden

Na een vriendschap van 38 jaar vullen we elkaar meer dan goed aan. Dit zal in een zakelijke sfeer niet anders zijn. De één vult de ander aan met de kwaliteiten en capaciteiten op momenten dat een situatie hier omvraagt. Alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan in de afgelopen drie decennia op commercieel en marketing gebied bundelen we nu in één organisatie om te komen tot een krachtig en uniek concept. Eén plus één wordt drie. Verbinden is ons kernwoord. Het verbinden van mensen met mensen, verbinden van de versondernemer met zijn klant. De consument opnieuw verbinden met het ambacht.

Samen bouwen

Als partner zullen wij als BIjzonder Vers samen met u als versondernemer gaan bouwen om uw onderneming nog succesvoller te maken met uw passie voor ambacht en ons oog voor detail. Dankzij onze beschikking over meerdere specialismen kunnen we een versondernemer integraal van dienst zijn en daarmee samen met u bekijken wat er nodig is voor de groei van uw onderneming en uw medewerkers.

Contactgegevens:

erik@bijzondervers.nl

+ 31 (0)6 53425251

 

marpessa@bijzondervers.nl

+ 31 (0)6 27042766