Bijzondere Oplossingen

Met onze bijzondere oplossingen nemen we de zorg uit uw handen. En kunt u bezig zijn met uw ambacht.

Wij bieden een ondernemer met bijzondere oplossingen de mogelijkheid tot het automatiseren van de administratie waarbij u moet denken aan een Cloud administratie zodanig ingericht dat er naast de boekhouding ook de mogelijkheid is om te benchmarken. Een persoonlijk ingericht dashboard helpt u om direct te kunnen zien wat de stand van zaken is.

Een geavanceerd betaalsysteem dat direct te linken is aan de kassa en weegschaal zorgt voor een snelle en zorgvuldige betaling. Dit systeem kan ook verbonden worden met het cloud administratiesysteem zodat resultaten betrouwbaar en snel zichtbaar zijn.

 

Cloud Administratie

24/7 inzicht in uw financiële administratie

De hele dag door maakt u keuzes. U neemt grote en kleine besluiten. Daarvoor heeft u informatie nodig die u direct een goed inzicht geeft in uw actuele financiële bedrijfsvoering. Soms wilt u overleggen met een adviseur die weet hoe uw organisatie ervoor staat. Iemand die meekijkt, opvallende zaken signaleert, verklaringen geeft en oplossingen aanreikt. Bijzonder Vers heeft in samenwerking met DRV een totaalaanpak: adequate managementinformatie gebaseerd op een zeer efficiënt gevoerde administratie, in combinatie met persoonlijke betrokkenheid bij uw bedrijf.

De juiste beslissingen nemen

Van data naar waardevolle informatie

In uw organisatie legt u in verschillende systemen financiële en operationele gegevens vast. Door systemen te koppelen en gegevens te combineren, ontstaat waardevolle informatie.

Grip en onderbouwde beslissingen

Samen met u bouwen wij aan uw managementinformatie waarop u uw organisatie kunt sturen, grip en inzicht heeft en goed onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Actueel en accuraat

Wij zorgen ervoor dat alle gegevens die relevant zijn voor uw administratie snel, efficiënt en op de juiste wijze worden verwerkt. Zo veranderen gegevens in betrouwbare actuele informatie (‘trusted data’).

Dashboards

U krijgt de beschikking over een overzichtelijk dashboard dat inzicht geeft in bijvoorbeeld uw werkkapitaal, debiteuren en ook afwijking van de begroting. U ziet in één oogopslag welk onderdeel in uw bedrijfsprocessen uw aandacht nodig heeft.

Signalering en Advies

Ook wij houden uw dashboards in de gaten. Wij volgen de ontwikkelingen en signaleren op welke onderdelen de prestaties afwijken van uw prognose of doelstellingen. Wij zoeken naar verklaringen en denken mee in oplossingen.

Vaste prijsafspraak

De inrichting is maatwerk en daarvoor betaalt u een vooraf afgesproken bedrag. Daarna spreken we een vast bedrag per maand met u af op basis van de werkzaamheden die wij voor u verrichten, het gebruik van software, analyse en advies.

Contactgegevens:

erik@bijzondervers.nl

+31 (0)6 53425251

 

marpessa@bijzondervers.nl

+31 (0)6 27042766